Hiidenkiventie-Veljestie vesikatko!

klo  13.29

Vedet on saatu takaisin päälle, vesijohdon sujutus on tehty. Saneeraustyöstä ei pitäisi enää aiheutua vesikatkoja kadun asukkaille. Mikäli vedessä on väriä katkon jälkeen auttaa siihen veden juoksuttaminen.

 

4.5.2023 klo 10:35

Vesijohto on katkaistu ja kohta sujautetaan uusi muoviputki paikoilleen. Työ etenee suunnitellusti ja katko jäänee oletettua lyhyemmäksi.

2.5.2023 klo 10:22

Vesikatko tulee torstaina 4.5 klo 9:00-18:00!

Katko voi venyä pidempäänkin joten vettä kannattaa varata ennakolta omiin astioihin. Työmaalle järjestetään kyllä vedenjakelu säiliöstä, josta vettä voi omiin astioihin hakea.

2.5.2023 klo 7:32

Aloitamme Hiidenkiventien vesihuollon saneerauksen. Aluksi korvaamme  Himaniitti-vesijohdon sujuttamalla sen sisään muoviputken. Tämä sujutustyö tulee aiheuttamaan alueelle muutaman tunnin vesikatkon edellyttäen, että suunnitellut venttiilit toimivat. Mikäli toivottu venttiili ei toimi, niin katkosta tulee merkittävästi laajempi. Katko tullee keskiviikko- torstai päivinä. Ajankohta ja laajuus ilmoitetaan tarkemmin kunhan se tarkentuu. Kun vesijohto on sujutettu, kaivetaan viemäri auki ja asennetaan uusi muoviviemäri vanhan tilalle. Vanhassa viemärissä on suuria painumia ja betoni on hapertunut käyttökelvottomaksi.

Lisätietoja saa minulta ja etenkin tarkempaa tietoa työmaalta.

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy

0445882575