Mittarilukemien syöttö

Vesimittarin lukeman voit ilmoittaa kätevästi Kulutus-Webissä. Palvelun kautta saat myös tietoa kiinteistösi vedenkulutushistoriasta ja näet vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina.

Kulutus-Webin kautta voitte antaa palautetta ja lisätietoja.

Vesimittarin lukema ilmoitetaan täysinä kuutioina. Mittarissa mahdollisesti näkyviä litroja ei saa ilmoittaa, koska kaikki numerot tulkitaan kuutioiksi. Mittareissa litrat on eroteltu pilkulla tai näkyvät punaisella. Webpalvelussa etunollat voi jättää ilmoittamatta.

Mikäli ilmoitatte lukeman kulutus-webin kautta, mittarinluentailmoitusta ei tarvitse palauttaa.

Mittarinlukemaa tallentaessanne voitte saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Tarkistakaa, että lukema on oikein ja jatkakaa tallennusta Lähetä ilmoitus-painikkeesta. Mikäli  poikkeama on huomattavan suuri, suosittelemme ottamaan yhteyttä toimistoomme tai antamaan palautteessa tarvittavaa lisätietoa.

Toivomme, että lukemaa tallettaessanne tarkistaisitte puhelinnumeronne ja päivittäisitte tarvittaessa tiedon oikeaksi.  Tämä mahdollistaisi jatkossa esimerkiksi häiriötiedotteiden lähettämisen tekstiviestinä. Samoin sähköpostiosoite olisi hyödyllinen tieto meille mahdollisten lukutietojen tarkistamisessa.

Palveluun pääsemiseksi tarvitset kuluttajanumeron sekä mittarinnumeron, jotka löytyvät laskun oikeasta yläkulmasta sekä mittarinluentakortista.

Kulutus-webbiin pääset syöttämällä kuluttajanumeron ja mittarin numeron alla oleviin kenttiin.

HUOM!      Lukema on tallentunut onnistuneesti, kun saat painettuasi LÄHETÄ ILMOITUS-painiketta viestin näyttöösi: Kiitos ilmoituksesta! Seuraavat tiedot  syötettiin tietokantaan (uusi lukema ja pv).  Mikäli et saa tuota viestiä, lukema ei ole tallentunut.

 

Kuluttajanumero:
Mittarin numero: