Vesijohdon vuotokorjaus Kaakinmäenkadulla

 

29.11.2023

Kaivantoa täytellään ja viimeistellään vielä tänään. Vuodon korjaus onnistui eilen normaalilla tavalla ilman ongelmia. Paljastui kuitenkin, että tuolla kohdalla on runkoputki ns. Mannesmann putkea eli joutuu saneerauslistalle lähivuosina.

22.11.2023

Kaakinmäenkadulla, Metsämiehentien ja Pajakadun välillä on pieni vesijohtovuoto. Vuoto korjataan ensi viikon tiistaina 28.11 päivällä. Korjaus ei aiheuta kellekään vesikatkoa, mutta liikenteelle huomattavia järjestelyjä. Toinen ajokaista ja jalkakäytävä katkeaa työn ajaksi. Jalkakäytävä katkeaa tuolta välin kokonaan ja jalankulkijat ohjataan muita, turvallisia reittejä myöten. Liikennejärjestelyistä tulee tänne erillinen kartta.

Työ kestänee yhden työpäivän, eikä vesikatkoja asiakkaille näillä näkymin tule. Nuo kevyenliikenteen tulevat liikennejärjestelyt pitää koululaisten ja heidän vanhempiensa huomioida! Missään tapauksessa työaluetta ei saa ohittaa ajoradan puolelta vaan on käytettävä muita reittejä.

Vuoto on vanhassa valurautaputkessa ja vuodon pienuus kertoisi, että putkessa on pistesyöpymä mutta lopullinen vuodon syyhän selviää vasta kun putki on kaivettu näkyviin. Vuotokohta merkitään kartioin jo ennen työn aloittamista siksi, että voitte lapsillenne jo kertoa ettei siitä saa tiistaina kulkea!

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy

044-5882575