Joroistentiellä tehdään vesihuoltotöitä!

20.6.2023

Liikenne on palautunut normaaliksi Joroistentiellä.

Asfaltin paikkaus tehdään kesän aikana asfalttiurakoitsijan aikataulun mukaisesti.

 

16.6.2023

Joudumme katkaisemaan liikenteen:

ma 19.6. klo 9.00 alkaen Joroistentieltä, kiertotie Laaksotien kautta.

Liikenne pyritään saamaan normaaliksi torstaihin 22.6 mennessä. Katkon kesto riippuu töiden etenemisestä.

Käynti Hansantie  5(RH-Huonekalu) ja Hansantie 4 Ratakadun kautta.

Pahoittelemme häiriötä.

Lisätietoja:

Mika Eloranta, 040 5743226

 

2.6.2023

Joroistentie kaivetaan poikki Harjukadun kohdalta. Joroistentien ali tuleva jätevesiviemäri on pahasti painunut ja se on rakennettava uudelleen ja pohjattava kunnolla. Viemäri on vaarassa tukkeutua, kun sinne kerääntyy painuman vuoksi hiekkaa. Vesijohto saatiin talvella sujutettua vanhan putken sisään, mutta viemärille ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kaivaa se auki. Kaivuhomma aloitetaan Joroistentien kevyenliikenteenväylän puolelta ja edetään siitä kohti Harjukatua. Liikennejärjestelyjä tulee niin kevyelle liikenteelle kuin ajoneuvoliikenteellekin. Kun ajorata on noin kolme päivää kokonaan poikki, ohjataan liikenne Laaksotien kautta Kontiopuistonkadulle. Kaupungista päin tulevat ohjataan myös Kontiopuistonkadulle ja sieltä Laaksotielle.

Liikenteelliseen pussiin jää mm. RH-kaluste, jonne liikenne ohjataan Joroistentieltä Kontiopuistonkatua Ratakadulle ja sieltä Hansatielle.

Kaivantoon pyritään saamaan päällyste mahdollisimman nopeasti, että haitta liikenteelle olisi pieni.

Työ alkaa viikolla 24 ja Joroistentie on poikki viikolla 25. Aikataulu tulee varmaan muuttumaan muiden töiden vuoksi. Aikataulumuutoksista kyllä tiedotetaan ja liikennejärjestelyt kyllä näkyvät kaduilla selkeästi.

Työtä johtaa Verkostopäällikkö Mika Eloranta