Vesikatko Kukkaromäessä, Nikulanmäellä, Partaharjussa ja Lenkkitien alueella!

klo 16.00

Vuoto on korjattu, ei tullut vesikatkoa vaan vuoto korjattiin taas turvallisesti paine päällä! Paineellisessa korjauksessa pyrkii pikkuisen asentaja kastumaan, mutta silloin ei ole vaaraa että vedet menisi sekaisin. Jos pitäisi tehdä vesikatko niin vesi värjäytyy ja verkostoa jouduttaisi pitkään huuhtelemaan ja täyttövaiheessa verkostoon kertyy ilmaa. Näin on parempi eikä maavesien joutumista verkostoon pääse tapahtumaan. Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista ja katkoon pitää kuitenkin varautua.

klo 14.51

Kaivaminen käynnissä, näyttää aika haastavalta tässä vaiheessa mutta tästä se etenee. Kaivu ja korjaus tehdään tänään tai jos tilanne sen vaatii, niin kaivaminen keskeytetään ja laitetaan yöksi pumput kaivantoon ja jatketaan kaivauksia aamulla. Vesikatkon aikataulua ei osata vieläkään tarkentaa tai edes sitä, että joudutaanko katko tekemään vai ei.

klo 8.07

Ilmoitusta tarkennetaan päivän mittaan kunhan tietoa työn etenemisestä saadaan!

klo 7.48

Korjaamme vesijohtovuotoa Kukkaromäessä ja korjaus tulee aiheuttamaan tänään vesikatkon Kukkaromäessä, Nikulanmäellä, Partaharjussa ja Lenkkitien alueella. Katko alkanee iltapäivän tai illan aikaan ja kestoa on mahdoton tässä vaiheessa arvioida.

Vettä kannattaa nyt aamupäivän aikaan varata katkon ajaksi. Katkon jälkeen voi vedessä esiintyä sameutta, joka poistuu vettä juoksuttamalla. Kukkaromäentie katkeaa työn ajaksi Kukkaromäentie 107 kohdalta.

Valitamme aiheutuvaa haittaa, mutta minkäs näille mahtaa. Kaivutyö tulee olemaan vuotopaikalla melkoinen, kun vesijohto lienee noin neljän metrin syvyydessä routaisen tien alla.