Sähkäriä tarvitaan!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sähköasentajaa, joka haluaa olla mukana varmistamassa vesihuollon moitteetonta toimintaa.

Työtehtävät: 

Työtehtäviisi kuuluvat sähkö- ja automaatioasennukset sekä kunnossapito jätevesipumppaamoilla, jätevedenpuhdistamoilla ja vesilaitoksilla. Olet vastuussa sähkötekniikan toimivuudesta ja varmistat osana tiimiä, että vesihuolto toimii luotettavasti ja turvallisesti. Kokemuksesi karttuessa sinulla on mahdollisuus tulla mukaan vesihuollon päivystäjäksi.

Edellytämme sinulta: 

Odotamme sinulta sähkö- tai automaatioasentajan koulutusta sekä vähintään yhden vuoden työkokemusta sähkötöistä. Koulutuksen ja kokemuksen avulla pystyt tarttumaan haasteisiin ja toimimaan itsenäisesti erilaisten sähköasennusten ja automaatiotekniikan parissa. Arvostamme myös kykyä oppia uutta ja pysyä ajan tasalla alalla tapahtuvasta kehityksestä.

Odotamme sinulta: 

Tärkeintä meille on, että sinulla on vahva osaaminen sähköasennuksista ja automaatiosta. Ongelmanratkaisukykysi on tärkeä valttikortti, sillä vesihuollossa tarvitaan ajoittain nopeaa reagointia ja taitoa selvittää teknisiä haasteita. Luotamme myös siihen, että olet tunnollinen ja huolellinen työssäsi sekä pystyt työskentelemään hyvin tiimissä muiden kanssa. Työssä tarvitset B-luokan ajokorttia.

Me huolehdimme sinusta: 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa voit kehittää ammattitaitoasi. Meille tullessa ei tarvitse osata kaikkea, sillä tarjoamme sinulle vankan perehdytyksen ja tuen. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme kattavien työterveyspalveluiden lisäksi liikunta- ja kulttuurisetelit, jotta voit pitää huolta itsestäsi myös työn ulkopuolella. Arvostamme avointa ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa jokaisen ääni kuullaan.

Tule mukaan tiimiimme: 

Jos tunnistat itsesi sähköasentajana, jolla on halu vaikuttaa vesihuollon tärkeään tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si 3.9.2023 mennessä osoitteeseen tomi.saharinen@pieksamaki.fi. Toivomme sinun kertovan, miten koulutuksesi ja työkokemuksesi tukevat tehtävänkuvaa. Liity joukkoomme ja yhdessä rakennamme vesihuollon loistavaa tulevaisuutta!

Palkkaus: 

Tehtäväkohtainen palkka on 3060 €. Mahdollisuus kokemuslisiin 5 vuotta 5%, 10 vuotta 10%.

Lisätietoja tehtävästä:

Lisätietoa tehtävästä antaa Tomi Saharinen (Sähkötöiden johtaja), puh. 050 477 4301 (ma-pe klo 8.00–12.00) tai sähköpostilla tomi.saharinen@pieksamaki.fi