Vuoden 2018 investoinnit

Tänäkin vuonna pidämme huolta vesijohdoista ja viemäreistä. Tavallisen kunnossapidon lisäksi tämän vuoden ohjelmassa on Toukolantienvesihuollon saneerausta ja Hansatien vesijohdon rakentamista. Saneerausta tehdään myöskin Haapakoskella ja jokunen jäteveden pumppaamo uusitaan.

Työohjelma tulee tähän:

Työohjelma 2018 hallitukseen

Pääkohteet kartalla:

verkostoinvestoinnit kartalla

 

Kesän työt aloitetaan kuitenkin Poraamalla länsiväylän alitse vesijohto ja viemäri Karintieltä. Tämä projekti aloitetaan huhtikuun alkuviikoilla. Tätä varten on tehtävä hieman liikennejärjestelyjä siirtämällä kevyt liikenne Länsiväylälle ja siten kaventamalla ajorataa hieman. Länsiväylälle tulee tuolle pätkälle alennettu nopeusrajoitus. Suojaputkien poraus voidaan tehdä vain länsiväylän alitse ja kevyenliikenteen alitse on mentävä kaivamalla. Tällä operaatiolla saadaan Vilhontien varrelta Länsiväylän puoleiset tontit viemäröityä.

Työohjelmamme on totutusti joustava, eli on varauduttu, että se vuoden aikana muuttuu tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Keväällä tietenkin viimeistelemme talven vuotokaivannot ja Huvilakadun työmaan jäljet kuntoon. Kauppakadun vuodon jäljet korjaa kuitenkin kiinteistön omistaja.

Jos jollain on kysyttävää työohjelmasta niin lisätietoja saa minulta:

Ari Haikarainen

Verkostopäällikkö

Pieksämäen Vesi Oy

044-5882575

ari.haikarainen@pieksamaki.fi