Vierasesineitä viemärissä!

Mikähän kumman Murphyn- laki se meitä aina pyhäpäivisin juoksuttaa! Nyt oli Tahiniemessä Pumppaamo umpijumissa. Jumin syy selvisi ja se oli siivousmoppi, joka oli vetänyt pumpun jumiin totaalisesti, eikä jostain tuntemattomasta syystä pinnankorkeushälyytyksetkään toiminut. Monesti ongelmat ilmenevätkin tilanteessa, kun useampi riski laukeaa yhtä aikaa. Yhdestä aina selvitään, mutta useampi yhtäaikainen ongelma tuottaa jo harmaita hiuksia.

Tuo moppi on saattanut joutua viemäriin vaikka lattianpesusankon tyhjennyksessä ihan huomaamattakin, tuskin joku hyvää moppia sinne tahallaan hukkaisi. Melkoisen ongelman tuommoinen sitkeä kangas kyllä meille ja meidän pumpuille aiheuttaa.

Kohteessa meidän päivystäjät , sähkömies , työnjohto , voimayhtiön päivystäjä , 2 imuautoa , ja vielä tulossa desinfiointi siivousryhmä yhden kiinteistön kellariin. Kustannuksiakin tuo aiheuttaa ihan kiitettävästi, mutta kyllä me tästäkin selvitään ja viemärit taas kohta toimii normisti ja vedet on kellarista pois ja kellarikin siivottu.

Hyvää Vapunjatkoa vaan kaikille!