Viemärikuvaushuijareita liikkeellä!

Pieksämäen kaupungin ja/tai Pieksämäen vesi Oy:n nimeä hyödyntäen on taas liikkeellä lähikaupungeista peräisin olevia firmoja, jotka kuvailevat taloviemäreitä. He käyttävät markkinoinneissa harhautusmielessä kaupungin nimeä.

Kaupungilla, eikä Pieksämäen Vesi Oy:llä ei ole mitään viemärikuvauksia tai tutkimuksia liikkeellä eikä ole siis ko. kuvaajien kanssa mitään tekemistä, korkeintaan rikosilmoitus! Älkää siis kuvauttako noilla firmoilla viemäreitänne, vaan ongelmatapauksissa ottaakaa yhteyttä paikallisiin LVI-liikkeisiin.

Noilla epärehellisin keinoin markkinoivilla firmoilla on tapana löytää joka viemäristä korjattavaa, jopa uudehkoja muoviviemäreitä on sukiteltu aivan turhaan. On jopa näytetty asiakkaille jonkun muun talon viemärin kuvia todistaakseen, että nyt on jo kiire sukitella viemäreitä! Sukituksien hinnat ovat tuhansia jopa kymmeniä ja usein turhaan.

Jossain tapauksessa kyllä tuo sukitus on hyvä vaihtoehto viemärin korjaamiseksi, mutta silloin kannattaa pyytää sukituksesta tarjous ainakin kahdelta firmalta ja vertailutarjous paikallisilta putkimiehiltä! Todellinen hinta on jäänyt alle puoleen tarjotusta.

Viemärin korjaustarvetta on mahdoton arvioida pelkän kuvauksen perusteella. Viemäri on aina ennen kuvausta pestävä, jotta sen todellinen kunto voidaan arvioida. Jos kuvautatte viemäriä, niin sehän ei noilla firmoilla vielä mitään maksa, niin pyytäkää myös pesemään viemäri ennen kuvausta. Kunnollinen pesu riittääkin monesti viemärin huoltotoimeksi!