Vesikatko Naarajärvellä keskiviikon ja torstain välisenä yönä klo 22-06!

8.8.2019 klo 7:13

Venttiiliryhmä/huuhteluryhmä on yön aikaan saatu asennettua vaikka aika menikin jo tarkalle. Sähköhitsaukset vaan vievät aikansa ja ne on kuitenkin tehtävä huolella. Verkosto on huuhtelussa, mutta silti sulkualueella voi esiintyä vedessä väriä tai ilmaa. Kummastakin vaivasta pääsee eroon vettä runsaasti juoksuttamalla. Tieto vesikatkosta ei ilmeisesti ole aivan kaikkia tavoittanut, mutta toivottavasti ei isompia ongelmia ole sen suhteen ollut. Tiedotetaan asiasta miten paljon tahansa niin aina se ei vaan kaikkia tavoita. Pyrimme edelleen parantamaan tiedotusta nettisivuillamme ja muussakin mediassa.

6.8.2019 14:33

Keskiviikon 7.8 ja torstain 8.8 välisenä yönä asennamme Naarajärvelle kolmen venttiilin ja huuhtelupostin ryhmän palvelemaan tulevaa verkostonhallintaa ja helpottamaan Mikontien saneerauksen sujumista. Katko koskee kartan mukaista aluetta.

Katkon jälkeen on oletettavissa haittaa verkostoon pääsevästä ilmasta ja irtoavasta sakasta. Naarajärven taajamaa on nyt ennakkoon huuhdeltu ja tulevaan huuhteluun varauduttu niin hyvin kuin mahdollista, mutta siitä huolimatta haittaa tulee varmasti olemaan.

Mikäli vesi on sameaa, niin silloin on kätevin ottaa yhteyttä verkostopäivystäjäämme, joka antaa ohjeet huuhtelua varten. Silloin ohjeistetaan ottamaan vesimittarin lukema ja huuhtomaan reilusti vettä juoksuttamalla . Näin puhdistuu myös talojohto. Päivystäjän tavoittaa numerosta 0445882821. Vettä voi olla syytä varata ainakin aamukahvin verran jo ennakolta ja välttää yön aikana veden käyttöä vaikka sitä kiinteistöön tulisikin.

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy

044-5882575