Vesijohtovuoto Hiekanpäässä!

Ps. Tilatkaa nettisivujemme yläosassa olevasta kohdasta itsellenne häiriöilmoituksemme omaan sähköpostiin, niin yllättävissäkin katkoissa osaatte varautua mahdollisiin vesikatkoihin tai muihin poikkeustilanteisiin.

 

Klo 18:44 Vuoto on korjattu!

Vesikatkoa ei tullut, kun korjauspanta saatiin laitettua paineellisen putken päälle. Joskus myöhemmin tuolle kohdalle on vielä palattava ja poistettava sieltä muutamia vanhoja osia ja sujutettava pätkä vesijohtoa muoviseksi. Näissä olosuhteissa tuota päivitystä ei kuitenkaan kannattanut ryhtyä tekemään. Pitää kyllä miehille antaa täysi tunnustus taas hyvin tehdystä työstä! Paikka oli niin haasteellinen, että miesten kokemusta ja taitoa tuohon suoritukseen tarvittiin. Viimeistelytöitä tuossa kohdin jää tiistaille,  kun tuossa on rakennettava uusiksi sadevesiviemäriä ja ajeltava märät maat pois.

 

Klo 17:30

Paluu arkeen näin Joulun jälkeen on vähän kostea. Vesikatko on klo 9:15 jälkeen niin se ei haittaa uimahalliakaan. Ei vaan ole ihan näppäsyhomma tämäkään korjaus, mutta ollaan sentään jo vesijohdon tuntumassa hajallisen sadevesikaivon alla.

2.1.2020

Hiekanpäässä lähellä Ammattiopisto Spesiaa on havaittu vuoden ensimmäinen vesijohtovuoto, jonka korjaus aloitetaan välittömästi. Voi olla, että korjaus pystytään tekemään ilman vesikatkoa, mutta jos vuoto on runkoputkessa niin tulee vesikatko, jossa vedettömäksi jää uimahalli, urheilutalo ja Ammattiopisto Spesia. Katkon ajankohdasta ilmoitetaan täällä, kunhan saadaan kuoppaa auki ja nähdään vuodon paikka.

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy