Vangasjärven uuden alueen vesihuollon rakentaminen

8.10.2010

Vesi- ja viemärijohtojen kaivannon päälle asennetaan suodatinkangas, kuten on muuallakin katurakenteessa. Kadun alle tehtyihin poikituksiin laitetaan myös suodatinkangas ja sen päälle kaapeliputket.

Vesihuollon rakentaminen edistyy mukavasti. Tuon uuden asuntoalueen vesihuoltotyöt saadaan ensi viikolla valmiiksi ja siirrymme sitten uusiin haasteisiin!

 

Liittymiä metsänpuoleisille tonteille tehdään ihan urakalla kahdella kaivinkoneella yhtäaikaisesti.

6.10.2020

Ensimmäisille kahdelle tontille olisi jo liittymätkin valmiina! Rakentajat pääsisi tuonne vaikka heti hommiin.

5.10.2020 klo 14:36

Tänään pääsi putkien asennus toden teolla vauhtiin. Asentajilla oli hyvä työsuunnitelma ja niinpä putkea on jo aimo pätkä kaivannossa. Tuolta päästä lähtö on vähän hitaampi, kun sinne laitetaan tulpat myöhempää jatkamista silmälläpitäen ja paloposti, josta voidaan putkia huuhdella. Maaperä näyttäisi olevan kovaa savea ja veden kanssakin tullaan toimeen kun pidetään työjärjestykset sopivina.

2.10.2020

 

Vesihuollon rakentaminen tuolla uudella alueella aloitettiin tänään oikaisemalla kelalla olleet putket. Ensi viikolla putket asennetaan paikoilleen ja tehdään niihin taloliittymät jo valmiiksi. Kun putket on liitetty vanhaan kunnallistelniikkaan ja huuhdeltu niin ne ovat jo parin viikon päästä käyttövalmiit. Meidän jälkeemme alueella kaivelee kaapelimiehet ja kunnallistekniikka.