Siilinmyllyntiellä vesikatko

15.10.2019 klo7:22

Työt on saatu yöllä tehtyä vesijohtojen osalta. Kunhan asentajat heräilevät, laitetaan vielä viemärit tuolta kohdin kuntoon. Vesijohtojen asennus oli valmisteltu etukäteen elementiksi, joka vaihdettiin risteyskohtaan kokonaisena. Pienen sovittelun jälkeen se istuikin sopivasti paikoilleen. Huuhteluja tehtiin puoli neljään saakka, eikä väriä ollut vedessä havaittavissa, joten otaksun, että tuon kytkennän haitat jäivät melko pieniksi. Vastaisuudessa on taas entistä pienempi alue vedettömänä, jos tarvis tulee sulkea venttiilejä.

 

14.10.2019 klo 10.46 Sulkualue laajenee!

Niinhän siinä sitten kävi, että yölinen sulkualue tulee laajenemaan kuvan mukaiseksi!

 

10.10.2019 klo 14:36

Siilinmyllyntien ja Metsonpolun risteyksessä taannoisessa vuotokorjauksessa havaittiin kunnostettavia kohteita, joita ei silloin pystynyt samalla kertaa korjaamaan. Nyt ne laitetaan kuntoon, lisätään yksi uusi venttiili, vaihdetaan yksi vanha uuteen ja vaihdetaan rikkonainen jätevesikaivo samalla uudeksi muovikaivoksi. Kaivutyö kohteessa alkaa aamulla. Asukkaille on järjestetty kiertotie.

Vesikato on kuvan alueelle rajatuilla kiinteistöillä maanantaina 14. 10. 2019 klo 22:00-06:00. Katkoalue on pieni, jos kaikki venttiilit toimivat. Mahdollisuus alueen laajenemiseen on olemassa. Katkon aikana verkostoon pääsee ilmaa ja vedessä voi olla myös väriä. Me huuhtelemme verkostoa palopostien kautta ja rakentamalla korjauskohtaan huuhtelupiste (dreeni), mutta kiinteistöillä talojohtoon pääsevä ilma ja väri poistuu vettä reippaasti juoksuttamalla.