Savontiellä vesijohtovuoto!

22:52 Korjaus suoritettu

Korjaus tehtiin onnistuneesti ilman veden likaantumisen riskiä koska putkessa oli painetta koko korjauksen ajan.

20:04 valmistelut alkaa olla kunnossa

Saatiin viimein kaapelinnäytöt ja pian saadaan myös routapiikillä varustettu kaivinkone paikalle. Roudan rikkomisesta aiheutuu melkoista melua, mutta ei sitä voida kyllä mitenkään estääkään. Jos työ tehtäisi päivällä niin suurempi haitta tulisi taas vedettömyydestä.

 

klo 17:56 korjaus aloitettu

Vesikatko alkaa klo 21:00. Katko ulottuu Savontiellä Kalevalankadun ja Kenttäkadun väliselle alueelle. Vedettä näyttäisi jäävän viisi kerrostaloa ja yksi liiketalo. Näihin pyritään jakamaan tiedotteet jos päästään alaovista sisälle. Jos voitte, niin levittäkää tietoa naapureillenne!

Ennakkoilmoitus vesikatkosta ei tule varmaan tavoittamaan kaikkia asukkaita ja siksi työmaalle on varattu muutamia kanistereita vettä. Eihän pullovesi niin hyvää ole kuin hanavesi, mutta kyllä siihen kahvit keittää ja hampaat pesee.

klo 16:13

Savontie 39 kohdalla on iso vesijohtovuoto. Toimet vuodon rajoittamiseksi on aloitettu. Osa Savontien kiinteistöjä tulee jäämään vähintäinkun huonolle paineelle ellei vedettömäksi. Korjaustoimet on siis aloitettu. Lisätietoja tulee kunhan tilanne selviää.

Ari Haikarainen