Sairaalantiellä on vesikatko!

klo 18:44

Korjaus tehty onnistuneesti paine päällä, joten ei pitäisi tulla vedenlaatuongelmiakaan jos kerrostalojen takaiskuventtiilit ovat toimineet oikein. Katu saadaan muutaman tunnin päästä liikenteelle ja päällyste korjataan keväällä lopullisesti. Jälleen kerran suuri kiitos erittäin osaavalle porukallemme ja yhteistyökumppaneillemme. Kiitos myös Poleenin porukalle erittäin myötämielisestä suhtautumisesta, joutuivathan he jopa siirtämään lasten diskonkin Veturitalleille kun Poleeniin ei tullut hetkeen vettä!

 

klo 17:29

Kaivutyö on käynnissä. Kuvassa routaa rikkova ”Rammeri” ja traktorikaivuri sekä imuauto. Routaa näyttäis olevan reilu metri.

 

klo 16:17

Kaivutyö on alkanut, roudan rikkominen routavasaralla aiheuttaa lähitaloihin kovaa melua mutta kun maa on jäässä niin mikäs auttaa!

klo 14:04

Vedettömäksi tulee jäämään myös Tasakadun kiinteistöt koska Sairaalantien venttiili ei näytä toimivan. Varatkaa pian vettä aamukahville. Katko tulee kestämään myöhään iltaan. Vedenjakelu on järjestetty paikanpäälle Poleenin edustalle!

klo 13:43

Sairaalantiellä, Poleenin pääoven kohdilla, keskellä katua on vesijohtovuoto jonka korjaustoimet on jo aloitettu. Vuodon ollessa niin voimakas, ettei kaivuakaan voida aloittaa vesiä sulkematta, katkeaa Sairaalantien kaikilta kiinteistöltä vesi useammaksi tunniksi. Vesijohdon rikkoutuminen on ilmeisesti aiheuttanut myös viemärin rikkoutumisen. Sairaalan liikenne päivystykseen pääsee Poleenin pihan kautta tai Heinäkadun kautta. Liikenne ja vesi tulee olemaan poikki myöhään iltaan saakka.

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy