Naarajärvellä vesikatko ke-to välisenä yönä

Naarajärvellä korjataan kaksi venttiiliä 9-10.1 2019 keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Tällä työllä saadaan pienennettyä sulkualueita tulevaisuutta silmälläpitäen. Vesikatko on Seunanlantien ja Vangasjärven välisellä alueella. Vesikatko ulottuu myös tuosta pohjoiseen Tyynelän suuntaan. Vesikatko alkaa klo 21:00 ja kestää pari- kolme tuntia. Veden käyttöä on kuitenkin syytä rajoittaa aamuun saakka, koska verkostoa huuhdellaan katkon jälkeen paloposteista. Näin ei mahdollisesti liikkeelle lähtenyt sakka joudu tonttijohtoihin.

Mikäli vesi on katkon jälkeen sameaa tai värjäytynyttä kannattaa vettä silloin juoksuttaa reilusti. Jos huuhtelutarve jatkuu pitempään eli useampi vuorokausi, voi siitä meidän päivystäjälle ilmoittaa mittarin lukemista varten. Mikäli huuhtelutarve on suuri voidaan huuhteluvesimäärä hyvittää myöhemmin laskussa.

Oletettavasti kuitenkaan ei kovin suurta verkostohäiriötä ole tulossa, koska sulku alue on sama kuin viime kesänä Toukolantien remontin yhteydessä ja ko. alue on silloin huuhdeltu.

Kun nämä strategisesti tärkeät venttiilit on asennettu, aloitamme Maaselän koulun ympärillä tehtävillä putkilinjojen muutoksien teon uutta koulua varten.

Tiedusteluihin vastaa verkostopäivystäjämme 0445882821 tai asentajamme Henri Mönttinen 0406209004

Naaran huuhtelu

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy