Häiriöviestien lähetys on nyt kunnossa!

 

klo12:22

Vieläkin on ongelmaa operaattorin asetuksissa kun viestien laittamiseen tuli niin pitkä viive, että joku ohjelma blokkaa viestin kokonaan. Ongelmaa korjataan koko ajan!

 

klo 9:45

Hiljattain ilmeni tietotekninen ongelma, joka rajoitti häiriöviestien lähettämistä. Atk-tiimimme on löytänyt ongelmaan ratkaisun, joten viestien lähetys on nyt nopeampaa ja pitäisi tulla kaikille häiriöviestin tilanneille välittömästi.

Häiriöviestin lähetysongelma johtui niiden suuresta määrästä, mutta nyt niitä kyllä lähtee kaikille halukkaille. Viestien tilaus on saavuttanut hyvän suosion ja auttaa meitä kovasti. Viime viikollakin oli vuotojen suma, niin vältyimme valitussoitoilta kokonaan ja pystyimme keskittymään vuotojen korjauksiin. Koitan pitää huolta, että laittelen viestejä vain tarvittaessa, joten ei niitä turhaankaan pitäisi tulla. Tilanteenhan voi aina tarkistaa täältä meidän sivuilta, joita pyrin pitämään ajan tasalla.

Tämä häiriöviestien toimivuus on ensiarvoisen tärkeä jos meillä olisi joku äkillinen vedenlaatuun tullut ongelma. Näitä ei onneksi ole ollut ja teemme kaikkemme ettei niitä tulekaan, mutta varaudumme siihenkin.

Ari Haikarainen

Verkostopäällikkö

Pieksämäen Vesi Oy

0445882575