Haemme Verkostopäällikköä!

 

 

 

 

Haemme Verkostopäällikköä nykyisen Verkostopiällikön eläkkeelle pääsemisen vuoksi.

Verkostopäällikkö toimii Pieksämäen Vesi Oy:n verkostoista vastaavana työnjohtajana saneeraus- ja rakennustyömailla sekä verkoston kunnossapidossa. Verkostopäällikkö toimii myös toimitusjohtajan sijaisena ja työsuojelupäällikkönä sekä vastaa tiedottamisesta sekä verkoston suunnittelusta. Verkostopäällikkö vastaa myös pumppaamoiden ylläpidosta.

Edellytämme hyvää verkoston hallintakykyä, suunnittelukokemusta ja atk-taitoja. Koulutukseksi sopii soveltuva insinöörin tai muu sopiva koulutus ja kokemus. Pieksämäen Vesi Oy suunnittelee ja rakentaa itse kaikki verkostot eli työmaakokemusta vesihuoltorakentamisesta myös tarvitaan.

Tehtävä edellyttää leppoisaa luonnetta ja jämäkkää asennetta sekä venymiskykyä. Välillä joutuu venymään ja valvomaan projekteja yötä myöten. Meillä ei kuitenkaan tarvitse tehdä kaikkea itse, vaan meillä on erinomainen, kokenut työporukka ja asentajat. Meillä on hyvät työsuhde-edut sisältäen työterveyshuollon, kuntosalin yms. Tehtävä vaatii myös oman auton.

Jos kiinnostuit ja luulet tulevasi toimeen savolaisten ja yhden porilaisen kanssa niin laita hakemus ja Cv.

Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen ari.haikarainen@pieksamaki.fi 09.09.2022 klo 15:00 mennessä. Valinta tehdään hakemuksen, haastattelun ja tarvittaessa soveltuvuustestin perusteella. Valittavalta vaaditaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja suomen tai savonkielen sujuvaa osaamista.

Lisätietoja antaa hyvin vanha Verkostopiällikkö Ari Haikarainen, puh. 0445882575 tai sposti: ari.haikarainen@pieksamaki.fi