Aseman parkkipaikka on avattu!

 

 

Aseman vesi- ja lämpöjohtotyöt on saatu sille mallille, että aseman edessä oleva pysäköintialue voidaan palauttaa liikenteelle. Vesi- ja lämpöjohtotyöt jatkuvat tovin Ratakadun puolella ja myöhemmin tulee vielä Asemakadulle asemarakennuksen liittäminen verkostoihin, mutta se ei enää vaikuttane pysäköintialueen käyttöön.

Myllykadun tilapäinen päällyste on hieman töyssyinen, mutta sepä samalla hillitsee ajonopeuksia ja sen tarkoituksena on antaa kadun painua painumisensa talven aikana, jonka jälkeen keväällä saadaan uusi, tasainen asfaltti tilalle. Asema-alueelle ei ole vielä suunnitelmaa pintojen viimeistelyistä tai muutoksista ja ne varmaan kaupunki kerkeää talven aikana siihen tehdä.

Ratakadun puolella asennellaan lämpöjohtoja noin parin viikon ajan ja sen jälkeen pääsemme asentamaan vesijohtoja. Vesijohto kytketään Ratakadulle jo aiemmin saneerattuun johtoon. Kytkentäpaikalle asennetaan myös virtaus- ja painemittauskaivo. Ratakadun jätevesipumppaamon lähelle tehdään myös uusi palovesiasema palvelemaan pelastuslaitoksen sammutustöitä.

Ari Haikarainen

Pieksämäen Vesi Oy