Vesikatko Naarajärvellä 14-15.6 välisenä yönä.

15.6.2018 klo 5:02

Venttiilien asennus on saatu tehtyä. Runkolinjoja jouduttiin sulkemaan hieman laajemmalti kuin oli toiveissa, mutta asennukset tuli aikataulussaan tehtyä. Runkolinjat on pääosin huuhdeltu, mutta vesijohdoissa olevaa värjäytymää on mennyt tonttijohtoihin joista se poistuu kyllä vettä reilusti juoksuttamalla. Verkoston täyttämisen yhteydessä putkiin menee myös ilmaa, joka saa aikaan pärskähtelyä ja vesi saattaa näyttää maitomaiselta mutta jo vaikka juomalasissa se kyllä pian kirkastuu. Jos vesi ei tunnu juoksuttamalla kirkastumaan aamupäivän aikana niin päivystäjämme voi auttaa asiassa. Hänet tavoittaa 044-5882821 numerosta. Ensin siis kuitenkin vettä pitää juoksuttaa kiinteistön omista hanoista.

Myöhemmin syksyllä Naarajärvellä tullaan tekemään enemmänkin systemaattista putkistojen huuhtelua ja niistä sitten tiedotetaan kun se on ajankohtaista.

11.6.2018 12:41

Torstai iltana n.klo 24:00 -05:00 välisenä aikana asennamme Toukolantille kaksi vesijohtoventtiiliä ja asennustyön ajaksi tulee vesikatko Toukolantien ympäristöön. Katkon alue selviää myöhemmin kunhan venttiilejä testataan ja etsitään. Naarajärven alueella nuo vesijohtoventtiilit ovat hieman arvoituksellisia, jotkut toimivat hyvin kun taas jotkut eivät.

Katkon jälkeen vedessä voi esiintyä sameutta ja ilmaa. Verkostoa huuhdellaan paloposteista.

Ari Haikarainen

Verkostopäällikkö

0445882575