Vesijohtovuoto Kauppakadulla!

Toivotan tässä samalla kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Hyvää Uutta Vuotta!

Klo 12.00

Ruokatunnin jälkeen aloitetaan kaivannon täyttö- ja tiivistystyöt.

klo 10.25

Runkolinjaan saadaan paineet päälle. Vika oli Latomon tonttijohdon satulan poikki syöpyneissä pulteissa. Koko satula oli irronnut. Runkojohtoon saadaan paine päälle, mutta tonttijohdon korjaus jatkuu vielä tovin. Vedettömäna on vain Latomo ja koska kaupungin virastot eivät ole tänään auki niin lopputöistä ei ole kellekään haittaa. Liikennejärjestelyt on pidettävä varmaan pyhien yli ja katua korjataan sitten ensi viikolla. Lopulliset päällysteen korjaukset tehdään vasta keväällä. Kadulle laitetaan siihen saakka öljysora pinta.

 

31.12.2017 klo 7.20

Korjaustyöt käynnistyivät kun viimeinenkin kaapelinnäyttö on saatu ja päästään kaivamaan vuotokohtaa auki. Liikenne on Kauppakadulta katkaistu jo illalla ja se oli oikea ratkaisu sillä aamulla kadun pinta jo petti vuodon kohdalta. Veri on roudan alla kaivellut kolojaan. Vesikatkon aikataulua ei vielä osaa arvioida, mutta aamupäivän ajoille se varmaan sattuu. Vesi on tornissa riittänyt yön yli kun vuotokohta eristettiin yön ajaksi.

 

30.12.2017 klo 18.59

Veden säästämiseksi, kellä vaan mahdollisuus on niin saunomisen voisi siirtää vaikka huomiseen!

30.12.2017 klo18.38

Vuoto on runsas ja tornin pinta laskee. Vuotoa on rajoitettu venttiilejä sulkemalla. Vesipulaa on varmasti Kauppakadun varrella olevissa pankkien taloissa ja Häyrisentien puolella olevassa kerrostalossa. Korjaukseen ryhdytään aamulla ja silloin nämä kiinteistöt ovat tovin vedettöminä. Yöllä jo valmistellaan vuodon korjausta mm. kaapelinnäyttöjä tilaamalla ja liikennejärjestelyjä tekemällä.

klo17:11

On juuri havaittu vesijohtovuoto Kauppakadulla. Vuoto on runsas ja vedenvirtausta ollaan juuri rajoittamassa. Mikäli vuoto saadaan rajattua Kauppakadulle niin jää vähän vdettömiä kiinteistöjä. Tässä vaiheessa on kuitenkin vielä vaikea arvioida sitä, millainen vuodonkorjaus on edessä. Lisää informaatiota tulee kunhan tilanne etenee!

Ari Haikarainen

0445882575